0318 52 17 00 van ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 uur

Ontwikkeling: Prijsstijgingen en langere levertijden

Je hebt het misschien al wel gelezen of gezien in het nieuws: We hebben momenteel te maken met een unieke situatie voor wat betreft de prijzen en beschikbaarheid van bouwmaterialen. Veel basismateriaal is de laatste weken sterk in prijs gestegen en het einde lijkt nog niet in zicht. De oorzaak lijkt te liggen in de beperkte beschikbaarheid, die wereldwijd door o.a. COVID19 veroorzaakt is.

Bij Hardeman zijn we hierdoor dagelijks bezig met het aanpassen van onze prijzen en levertijden. We blijven ons best doen om elke dag de beste, eerlijke prijs weer te geven voor alle producten. We hebben voor een heel groot aantal producten nog een ruime voorraad waardoor we niet meteen tegen leverproblemen aanlopen. Maar helaas zijn er ook al producten waarbij de levertijden snel oplopen.

Wat heeft dit nu voor gevolgen voor jouw bestelling?

  1. Het kan voorkomen dat de prijs die je de ene dag ziet staan, de volgende dag alweer sterk gestegen is. Wij zijn helaas genoodzaakt om onze prijzen aan te passen aan de prijzen van de grondstoffenmarkt, die zoals gezegd sterk fluctueren. Wij bieden altijd een eerlijke prijs!
  2. De levertijd die bij een product vermeld staat kunnen we meestal halen. Sommige producten die wij niet voorradig hebben, kunnen ineens niet meer beschikbaar zijn bij leveranciers, waardoor we na het bevestigen van je order, hier weer op terug moeten komen. Dit is een vervelende situatie, en we vragen hiervoor je begrip!

Wij proberen in alle situaties transparant te zijn en helder te communiceren. Bij voorbaat onze excuses als een levering niet helemaal loopt zoals je van ons gewend bent. Je kunt altijd even met ons bellen om te overleggen, als je van tevoren wilt weten waar je aan toe bent, ons verkoopteam is bereikbaar op 0318-521700, ma-vr van 8.00-17.30u, of via e-mail: bouwproducten@hardeman.nl

Op dit moment is niet duidelijk hoe lang deze situatie zo blijft. Gezien de lange levertijden die er nu al zijn, lijkt heel 2021 uitdagend te worden!

Je kunt altijd even met ons bellen of e-mailen voor actuele levertijden

Neem contact op met het verkoopteam