Golfplaat Humanit, kleur blauw zwart

Staffelprijzen

Aantal 1-14 st 15-49 st 50-99 st 100-199 st Meer?
Prijs € 24,91 € 20,89 € 19,77 € 18,48 bel ons 

Plus- & minpunten

  • Voordelige vezelcement golfplaat
  • Uit voorraad leverbaar
  • Damp-open
  • Alleen in vaste lengtes te verkrijgen

Product omschrijving

De Humanit Vezelcement golfplaten zijn een voordelige en degelijke oplossing voor nieuwbouw en renovatie. Vezelcement golfplaten worden veel gebruikt in de agrarische en paardensport sector, maar ook voor utiliteit- en woningbouw (bijgebouwen).

Afmetingen

Breedte 110 cm, werkende breedte 105 cm, Lengtes: 122, 153, 183, 214, 244, 275 en 305 cm.

Kleur

De standaardkleur is blauw-zwart. Heb je een andere kleur nodig, informeer dan bij ons verkoopteam naar de mogelijkheden. In platen van verschillende lengtes kan een klein kleurverschil voorkomen.

Vochtregulerend

De Humanit vezelcement golfplaten ademen. De golfplaten zijn waterdicht maar damp-open door een poriënstructuur. Dit reguleert vocht door opname van water en verdeling van waterdamp. Deze natuurlijke capaciteit van vochtopname beperkt het risico van condens tot het absolute minimum. Het vochtregulerende vermogen zorgt dus dat uw dak ademt en de onderliggende constructie en eventuele isolatie droog blijft waardoor het binnenklimaat gezond is voor mens en dier.

Geluiddempend

Het lawaai van (hevige) regen of hagel wordt door Humanit vezelcement golfplaten sterk gedempt. Dit zorgt voor een aangename leefomgeving voor mens en dier.

Ammoniak bestendig en Roestvrij

In tegenstelling tot vele soorten staalplaten en sandwichpanelen, zijn Humanit vezelcement golfplaten volledig ammoniak bestendig. Omdat er geen metaal in verwerkt is, zijn Humanit golfplaten roestvrij. Dit in tegenstelling tot staalplaten die op langere termijn kunnen roesten op plaatsen waar de beschermlaag beschadigd of geperforeerd is.

Hoog belastbaar

De Humanit vezelcement golfplaten danken hun buigsterkte aan hoogwaardige PVA-wapeningsvezels. Verder houden polypropyleen beveiligingsstrips, aanwezig in elke golf ongeveer in het midden van de materiaaldikte, de golfplaat bij elkaar, zelfs na breuk door een zware stootbelasting. Door deze versteviging is het risico van doorzakken sterk gereduceerd. Belangrijk hierbij is vanzelfsprekend dat de werkzaamheden uitgevoerd worden conform de officiële veiligheidsvoorschriften.

Onderhoudsarm en brandwerend

Vezelcement golfplaten zijn vormvast en uitstekend bestand tegen alle weersomstandigheden. Dit resulteert in een lange levensduur met weinig bijzonder onderhoud. Vezelcement is onbrandbaar en draagt niet bij aan de voortplanting van brand.

Milieuvriendelijk en recyclebaar

De Humanit vezelcement golfplaten bevatten geen schadelijk stoffen voor het milieu en worden vervaardigd uit natuurlijke materialen, welke in overvloede aanwezig zijn. De Humanit vezelcement golfplaten zijn volledig recyclebaar als grondstof voor nieuwe materialen.

10 jaar verzekerde garantie

Uiteraard beschikken de Humanit golfplaten over de wettelijk verplichte decentrale garantie, maar als enige in de Benelux is er via de fabrikant ook een 10-jaarse “verzekerde garantie” bij verzekeringsmaatschappij Allianz. U heeft op deze manier volledige zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de garantieverklaring.

In tegenstelling tot vele andere leveranciers die enkel herlevering van nieuw materiaal vergoeden, bestaat in geval van schade in de zin van de garantie de vergoeding uit betaling van de kosten voor demontage, herlevering en montage van nieuw materiaal, en het benodigde materieel en afvoeren en storten van het beschadigde materiaal, tot een maximum per m2 zoals beschreven in het garantiecertificaat. Bekijk hiervoor www.humanit.com

Downloads bij dit product

  • Humanit Montagehandleiding bestand .pdf | bestandgrootte 7,8MB

Stel jouw vraag over dit product

Staffelprijzen

Aantal 1-14 st 15-49 st 50-99 st 100-199 st Meer?
Prijs € 24,91 € 20,89 € 19,77 € 18,48 bel ons 

Productspecificaties

Materiaal Gebonden cement (asbestvrij)
Breedte 1100mm
Werkbreedte 1050mm
Kleur Blauwzwart
Plaatgewicht 14,7 kg/m²
Warmtegeleidingscoëfficient λ = 0,37 W/mK
Merk Humanit