0318 52 17 00 van ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 uur

Voorkom ongewenste bezoekers met sterke bouwhekken

Sterke bouwhekken zijn onmisbaar bij bijvoorbeeld een grootschalige verbouwing om het bouwterrein veilig af te schermen. Door de hoogte van een bouwhek, voorkom je dat ongewenste bezoekers storen tijdens de bouwwerkzaamheden of ‘s nachts inbreken. Ook bevorderen bouwhekken de veiligheid, doordat gevaarlijke gedeelten gemakkelijk compleet af te sluiten zijn.

De voordelen van bouwhekken kopen bij Hardeman

De bouwhekken van Hardeman zijn verzinkt en zijn vervaardigd met 100% stuiklas. Dit betekent dat elk uiteinde van het net stevig vastgelast is aan het frame. Door deze stevige lasverbindingen bent u verzekerd van een bouwhek met een lange levensduur. Het gebruikte staal is verzinkt en daardoor ook bestand tegen alle weersomstandigheden. Belangrijke redenen om jouw bouwhekken bij ons te kopen!

Bouwhek afmeting

De afmeting van een bouwhek van Hardeman is 3,5 meter breed en 2 meter hoog en de bouwhekken zijn van hoogwaardige kwaliteit. Zo weet je zeker dat niemand over de hekken klimt. Door de flinke breedte en hoogte van het bouwhek kan je snel en gemakkelijk een groot gebied afzetten. Naast de hekken leveren we ook kunststof bouwhekvoeten en bouwhekklemmen om het hek stevig te installeren. Met de bouwhekklemmen verbind je de hekken aan elkaar, voor extra stabiliteit. 

Hardeman Veenendaal

Hardeman Bouwproducten in Veenendaal heeft een breed assortiment aan staalproducten, beplatingsmaterialen, bouwmaterialen en materiaal voor erf en tuin. Wij vinden het belangrijk om ruime voorraden te hebben, zodat we altijd materiaal beschikbaar hebben voor scherpe prijzen. Wij produceren een groot deel van ons aanbod zelf in onze fabrieken in Veenendaal. Zoekt je een product of heb je advies nodig? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op!