0318 52 17 00 van ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 uur

Houten palen

Hardeman biedt verschillende soorten houten palen. De bekendste zijn de kastanje palen, maar daarnaast hebben we ook ronde gecreosoteerde palen en hardhouten tuinpalen. De gecreosoteerde palen zijn onder hoge druk en vacuüm behandeld met creosootolie. De olie geeft de herkenbare zwarte gloed aan de palen. Door de behandeling zijn de palen extra duurzaam.

Houten bielzen

Houten bielzen zijn voor zowel gebruik in de tuin als voor landhekken zeer geschikt. In het geval van de landhekken fungeren de bielzen als hang- of sluitpaal. Naast de biels van nieuwe grenenhout hebben wij ook de Azobe hardhouten bielzen in het assortiment. Azobe hout staat bekend om de hoge duurzaamheid en sterkte. Azobe hout wordt ook gebruikt voor steigers, bruggen of steunconstructies voor zware machines.

Kastanje palen

Hardeman biedt twee soorten kastanjepalen aan: De ronde kastanje palen zijn er in allerlei diameters en lengtes variërend van 1 meter tot 3 meter. Deze palen zijn geschild en door de punt slaat u de paal gemakkelijk in de grond. De gekloofde kastanje palen zijn grover en grilliger van vorm. Dit geeft deze palen een extra natuurlijke uitstraling. Ook de gekloofde palen worden gepunt aangeleverd.

Bielzen kopen of palen bestellen voor uw hekwerk, maar twijfelt u over welk type u het beste kan aanschaffen? Neem dan contact op met ons verkoopteam voor advies.

Contact