0318 52 17 00 | Nu bereikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 uur

Schapengaas afrastering

Schapengaas kopen? Met het gaas van Hardeman Hekken plaats je de perfecte en stevige omheining voor schapen of ander kleinvee. Met het duurzame gaas sluit je een weide snel veilig af.

Hardeman Hekken levert het gaas op rol in een lichte versie of een zware versie. Het gaas is in beide gevallen van verzinkt draad, voor een zo lang mogelijke levensduur. Het gaas op rol is in verschillende hoogtes verkrijgbaar, van 60 cm tot 120 cm. De boven- en onderdraad zijn dikker dan de tussendraden, voor extra stevigheid. De draden zijn gevlochten in traliewerk.

Schapengaas kan worden gebruikt om allerlei soorten kleinvee in het weiland te houden, maar is ook geschikt voor op het erf of in de tuin. Het gaas zit op een rol van 50 meter, zodat je snel grote stukken kunt afzetten. Hardeman Hekken levert het complete pakket voor jouw omheining: bekijk hier onze houten palen en krammen.

Schanskorven

Schanskorven zijn een mooie en stevige manier om een erfafscheiding te maken. Door de schanskorven te vullen met stenen naar eigen keuze, bepaal je zelf wat de uitstraling van de afscheiding wordt.

Hardeman verkoopt schanskorven als een kant en klaar pakketje: in drie maten beschikbaar en gemaakt van zeer duurzaam galvan draad. Ook hebben wij losse clips om zelf schanskorven te maken in andere maten.

Verzinkte draadmatten

Wij hebben een ruim assortiment in gegalvaniseerde draadmatten. Een draadmat kunt u bijvoorbeeld inzetten als schutting door er klimop tegenaan te laten groeien. Ook zijn ze geschikt als afrastering voor dierenverblijven zoals volières, of om schanskorven mee te maken.

Verzinkte draadmatten