0318 52 17 00 van ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 uur

Houten balken

Heb je houten gordingen nodig? Hardeman levert een heel aantal maten en lengtes, midden europees vuren balkhout. Door onze staffels koop je voordelig grotere hoeveelheden. 

Houten balken

Plaatmaterialen

Of je nu een vloerplaat nodig hebt, een plaat voor dakbeschot of een plaat voor betonbekisting, ook voor houten platen kan je bij Hardeman terecht. Wij leveren vochtwerende spaanplaat, underlayment, betonplex, multiplex en hoogwaardige Unilin vloerpanelen.

Plaatmaterialen

Terrasplanken Composiet

Terrasplanken van 30% kunststof en 70% hardhout, de ideale combinatie voor een plank die eenvoudig te verwerken en duurzaam is. Wij hebben deze planken op voorraad liggen, evenals de accessoires. 

Terrasplanken

Bielzen en palen

Op zoek naar kwalitatieve bielzen en palen voor een voordelige prijs? Hardeman heeft een ruim assortiment en levert de producten snel aan huis. Hardeman biedt verschillende soorten houten palen zoals ronde gecreosoteerde palen en hardhouten tuinpalen. Houten bielzen zijn voor zowel gebruik in de tuin als voor landhekken zeer geschikt. In het geval van de landhekken fungeren de bielzen als hang- of sluitpaal. Naast de biels van nieuw grenenhout hebben wij ook de nieuwe Azobe hardhouten bielzen in het assortiment.

Bielzen en palen

Bevestigingsmateriaal

Het juiste bevestigingsmateriaal is het belangrijkste onderdeel voor een goede en waterdichte bevestiging van sandwichpanelen en profielplaten. Omdat wij ook zelf bouwen met onze materialen, weten we uit de dagelijkse praktijk precies welke schroef geschikt is voor elke toepassing. Maak gebruik van onze kennis en bestel eenvoudig de juiste schroeven en accessoires met uw bestelling mee!

Bevestigingsmateriaal