0318 52 17 00 van ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 uur

Bouwvakantie: van 27 juli t/m 18 augustus vinden er geen leveringen plaats en is het Afhaalmagazijn gesloten. Bekijk de actuele levertijden

Potdeksel profielplaten 23/1000

Onze potdeksel profielplaten blinken uit in montagegemak, zijn volledig onderhoudsvrij en zijn standaard leverbaar in 4 speciale houtnerfkleuren (zwart, donkergroen, bruin en gebroken wit). Hiermee is dit de meest efficiënte manier van het bekleden van jouw nieuwe of bestaande gebouw met potdeksel look.

Houtlook
De stalen potdeksel profielplaten van Hardeman zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden. Maar de voordelen van deze platen ten opzichte van hout zijn aanzienlijk: geen onderhoud nodig, snelle montage en winddicht. Deze potdeksel profielplaten produceren wij zelf in onze moderne fabriek in Veenendaal. Constante kwaliteit en snelle levertijd gegarandeerd!

Voorraad
Wij hebben deze potdeksel profielplaten altijd op voorraad liggen in de meest gebruikte lengtes, in de kleuren zwart, mat zwart en donkergroen. Deze kan je dus al binnen twee werkdagen in huis hebben! En, wij bezorgen in heel Nederland!