0318 52 17 00 van ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 uur

Dranghekken kopen bij Hardeman

De dranghekken van Hardeman zijn stevig en gemakkelijk te verplaatsen. Door de ogen en haken aan de buitenkant, zijn de hekken gemakkelijk aan elkaar vast te zetten. Zo verstevigen de dranghekken elkaar en garanderen ze veiligheid. Dranghekken worden vaak voor korte duur gebruikt. Daarom is het van belang dat de hekken licht en makkelijk te verplaatsen zijn. Het hek met 9 spijlen weegt slechts 11,5 kilo, het hek met 19 spijlen weegt 19 kilo. Zo weet je zeker dat het neerzetten en het opruimen van de hekken een haalbare klus is.

Verzinkte dranghekken
De hekken van Hardeman zijn volbad verzinkt. Dankzij de zinklaag zijn de hekken bestand tegen alle weersomstandigheden en gaan ze lang mee. We bieden twee soorten dranghekken: beide hekken zijn 2,5 meter breed en 1 meter hoog. Het verschil is dat het ene hek 9 verticale spijlen heeft en met een spijlafstand van ca. 240 mm. Het andere hek heeft 19 verticale spijlen met een spijlafstand van 120 mm. Afhankelijk van de inzet van de hekken, kan een hek met een smallere spijlafstand veiliger zijn.

Afmeting dranghekken: Ben je benieuwd naar de afmeting van de dranghekken? De afmeting van een dranghek is 2500 mm x 1100 mm.