0318 52 17 00 | Nu bereikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 uur

Dubbelstaafmat hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerk is opgebouwd uit dubbele horizontale raden en enkele verticale draden. Door de toepassing van twee horizontale staven ontstaat een zeer stevige mat voor toepassing als hekwerk. Elke mat is 2,5m breed en in verschillende hoogtes te krijgen. De meest duurzame variant van de dubbelstaafmat is de volbad verzinkte en gecoate mat. Een goedkoper alternatief is de voorverzinkte en gecoate dubbelstaafmat. Wij hebben de dubbelstaafmatten niet in voorraad, maar kunnen deze leveren met een levertijd van ongeveer 1 week.

Staanders

Onmisbaar voor stevig dubbelstaaf hekwerk zijn de bijbehorende stalen staanders. Bij ons bestel je heel eenvoudig de juiste staander inclusief beugels, je hoeft alleen het type staander te kiezen. Voor het eenvoudig ophangen en monteren van de matten op de juiste hoogte kies je voor een ophangkap (D-cap). Dit is een paaldop met haakjes waar je de mat in ophangt tijdens de montage. Zo blijft de mat op de juiste hoogte hangen terwijl je eenvoudig de beugels kan monteren. De ophangkap is alleen in de rechte versie voor tussenpalen beschikbaar.

Dubbelstaaf poort

Maak je hekwerk compleet met een degelijke dubbelstaaf poort met dubbelstaafsvulling. Deze zeer stevige dubbelstaaf poorten worden geleverd inclusief hangpaal, sluitpaal, beslag en slot. De palen zijn gemaakt van stalen kokerprofielen, hier passen dan ook geen ronde beugels op. Er worden echter standaard RVS klemmetjes meegeleverd waardoor je eenvoudig een dubbelstaafmat monteert aan deze kokers. Het is verstandig om de palen met snelbeton vast te zetten.

Accessoires

Je kunt bij ons extra beugels bestellen voor jouw dubbelstaafshekwerk. De beugels worden al standaard meegeleverd met de staanders, maar mocht je meer beugels willen of een combinatie willen maken, dan kan je deze meebestellen. Zet je staanders extra goed vast met een schetsplaat voor in de grond. Of kies voor Privacy-band waarmee de de doorkijk van een mat dicht kunt maken. Wil je een dubbelstaafmat vastmaken aan de muur of een houten paal, dan kan je daarvoor de omegabeugel gebruiken. En met een puntdraadkop kan je zelfs prikkeldraad aanbrengen op jouw hekwerk. Snelbeton gebruik je om snel en stevig een paal vast te zetten.