0318 52 17 00 van ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 uur

Stalen landhekken

De stalen landhekken maken wij in onze eigen fabriek. Je kunt hierbij kiezen tussen een landhek voor groot- of kleinvee. Het landhek voor grootvee is een stevig basishek met vijf horizontale buizen en is geschikt voor grotere dieren zoals koeien en paarden. Het weidehek voor kleinvee is in het onderste gedeelte voorzien van 2 extra horizontale buizen. Dat maakt deze weidepoort bij uitstek geschikt voor vee zoals schapen en geiten maar ook jonge koeien en varkens. Dit landhek wordt ook wel eengegalvaniseerd schapenhek genoemd.

De weidehekken zijn 1,10m hoog en verkrijgbaar in diverse lengtes, van 1m steeds met een halve meter oplopend tot 6m lengte. Afwijkende maten zijn ook mogelijk, neem hiervoorcontact op met ons verkoopteam.

Het is ook mogelijk om een logo aan te brengen in de landhekken. Dit gebeurt veel in opdracht van waterschappen of bijvoorbeeld Staatsbosbeheer. Wil je jouw logo in het landhek? Neem dancontact met ons op voor de mogelijkheden.

Houten landhekken

Naast de stalen weidehekken verkopen wij ookhouten landhekken. Deze hekken zijn uitgevoerd in Engelse stijl en hebben hierdoor een fraaie klassieke Engelse uitstraling. Ze zijn hierdoor ook zeer geschikt als toegangspoorten rondom jouw erf of woning.

Kwalitatieve landhekken

Onzeweidepoorten van metaal zijn zeer duurzaam door de volbad verzinking. Dit houdt in dat het hele hek ondergedompeld is in het verzinkingsbad, waardoor elk onderdeel van binnen en buiten voorzien is van de dikst mogelijke zinklaag. Hierdoor gaan onze stalen landhekken een leven lang mee, langer dan anderelandhekken van gegalvaniseerd ijzer. Niet voor niets maken wij deze hekken al sinds 1970 in eigen fabriek: Door de stevigheid, kwaliteit en scherpe prijs blijven ze zeer populair.

De houten landhekken zijn gemaakt van ge├»mpregneerd grenen. Dit gebeurt op een moderne en verantwoorde manier door middel van Tanalith-E, er worden geen chemicali├źn en chroomhoudende middelen gebruikt.

De behandeling met dit duurzame middel draagt bij aan een langere levensduur, omdat houtrot en aantasting van insecten wordt tegengegaan. De landhekken zijn uitgevoerd met pen/gat verbindingen, waarbij alle gaten afgedicht zijn.

Door de gladde afwerking zonder schroefwonden gaat het houten landhek extra lang mee, omdat vocht niet in de schroefgaten kan trekken. Daarnaast zorgt de gladde afwerking ook voor een splintervrij hek.

Accessoires bij de landhekken

Uiteraard kan je bij ons ook de benodigde hulpmiddelen mee bestellen voor het bevestigen van de weidehekken. Denk hierbij aan kant en klare hang- en sluitpalen, bokwielen, tuimelsluitingen en zakken snelbeton. Hang je jouw hek het liefst aan een stevige biels? Dan komt het goed uit dat wij deze ook leveren, zowel inhardhout als grenen.

Bestellen bij Hardeman

Als je bij ons een hek bestelt die wij op voorraad hebben dan heb je deze binnen een werkweek in huis. Met onze spoedlevering kan het zelfs nog sneller, dan is het landhek er binnen 2 werkdagen. Al onze producten worden door onze eigen vrachtwagens geleverd en gelost. Wij hebben altijd een kraan op de wagen waardoor we makkelijk jouw bestelling kunnen lossen.

Als je kiest voor Hardeman dan kies je voor kwaliteit, goede levering en service. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring met landbouwhekken en helpen graag ook jou met jouw project.

Contact

Mocht je vragen hebben over onze hekken of heb je advies nodig bij jouw project? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Elke werkdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 8:00-17:30. Je mag ook eenemail sturen of eenberichtje via WhatsApp.

Contact