0318 52 17 00 | Nu bereikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 uur

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Contact

Gegalvaniseerde Landhekken kopen

Hardeman hekken heeft een ruim assortiment landhekken te koop. Onzegegalvaniseerde weidehekken zijn leverbaar in twee soorten. De hekken hebben allebei een hoogte van 1.10 meter, maar verschillen in het aantal dwarslopende buizen. Het grootvee weidehek telt vijf buizen, het schapen weidehek heeft er zeven. Bij het schapen weidehek liggen de buizen onderin dichter bij elkaar, zodat het hek veilig is voor schapen. De weidehekken zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar, zodat er voor elke opening een geschikt weidehek is. 

Engelse houten weidehek te koop

Op zoek naar fraaie Engelse landhekken? Hardeman hekken heeft een ruim assortiment aan houten landhekken. De poorten hebben een klassieke Engelse uitstraling en zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Een houten weidehek is zowel enkelsluitend als dubbelsluitend verkrijgbaar. Het plaatsen van de Engelse houten hekken is een klus die u eenvoudig zelf kan uitvoeren. Daarvoor heeft u een set hang- en sluitwerk nodig en bijbehorende houten (poort)palen. Bij het plaatsen van de houten palen houdt u rekening met de breedte van hethouten weidehek plus 15 centimeter extra. Engelse landhekken koopt u natuurlijk bij Hardeman!

Accessoires en benodigdheden

Hardeman Veenendaal heeft een breed assortiment en kan in alle benodigdheden rond het weidehek voorzien. Hekken met standaard benodigdheden koop je als compleet pakket, in andere gevallen kan je zelf de losse extra’s aanschaffen. Per product staat duidelijk aangegeven welke extra’s er nodig zijn voor de installatie. We hebben bijvoorbeeld een tuimelsluiting of hang- en sluitpalen voor bij de gegalvaniseerde hekken. Voor de houten hekken bieden we een complete set met hang- en sluitwerkset. Daarnaast kan je in de webshop ook verschillende bielzen vinden, waaraan je de hekken kan bevestigen. Bijvoorbeeld de zeer duurzamehardhouten biels, maar ook degrenen bielzen zijn geschikt voor het ophangen van de landhekken. Ook bij Hardeman landhekken kopen? De Hardeman hekken staan voor je klaar!