0318 52 17 00 | Nu bereikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 uur

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Contact

Landhekken gegalvaniseerd

Onze gegalvaniseerde weidehekken zijn leverbaar in twee soorten. De hekken hebben allebei een hoogte van 1.10 meter maar verschillen in het aantal dwarslopende buizen. Het grootveehek telt vijf buizen, het schapenhek heeft er zeven. Bij het schapenhek liggen de buizen onderin dichter bij elkaar, zodat het hek veilig is voor de schapen. De weidehekken zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar, zodat er voor elk hekwerk een geschikt weidehek is.

Engelse houten hekken

Op zoek naar fraaie Engelse landhekken? Hardeman hekken heeft een ruim assortiment aan houten landhekken. De poorten hebben een klassieke Engelse uitstraling en zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Een houten hek is zowel enkelsluitend als dubbelsluitend verkrijgbaar. Het plaatsen van de Engelse houten hekken is een klus die u eenvoudig zelf kan uitvoeren. Daarvoor heeft u een set hang- en sluitwerk nodig en bijbehorende houten (poort)palen. Bij het plaatsen van de houten palen houdt u rekening met de breedte van het houten hek plus 15 centimeter extra.

Accessoires en benodigdheden

Hardeman heeft een breed assortiment en kan in alle benodigdheden rond het hek voorzien. Hekken met standaard benodigdheden koopt u als compleet pakket, in andere gevallen kunt u zelf de losse extra’s aanschaffen. Per product staat duidelijk aangegeven welke extra’s er nodig zijn voor de installatie. We hebben bijvoorbeeld een tuimelsluiting of hang- en sluitpalen voor bij de gegalvaniseerde hekken. Voor de houten hekken bieden we een complete set met hang- en sluitwerkset. Daarnaast kunt u in de webshop ook verschillende bielzen vinden, waaraan u de hekken kan bevestigen. Bijvoorbeeld de zeer duurzame hardhouten biels, maar ook de grenen bielzen zijn geschikt voor het ophangen van de landhekken.