0318 52 17 00 | Nu bereikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 uur

Voorkom ongewenste bezoekers met sterke bouwhekken

Bouwhekken zijn onmisbaar bij bijvoorbeeld een grootschalige verbouwing om het bouwterrein veilig af te schermen. Zo voorkomt u dat ongewenste bezoekers u storen tijdens de bouwwerkzaamheden of ‘s nachts inbreken. Ook bevorderen bouwhekken de veiligheid, doordat gevaarlijke gedeelten gemakkelijk compleet af te sluiten zijn.

De voordelen van bouwhekken van Hardeman

De bouwhekken van Hardeman zijn verzinkt en zijn vervaardigd met 100% stuiklas. Dit betekent dat elk uiteinde van het net stevig vastgelast is aan het frame. Door deze stevige lasverbindingen bent u verzekerd van een bouwhek met een lange levensduur. Het gebruikte staal is verzinkt en daardoor ook bestand tegen alle weersomstandigheden.

Bouwhek afmeting

De bouwhekken van Hardeman Hekken hebben een afmeting van 3,5 meter breed en 2 meter hoog en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Zo weet u zeker dat niemand over de hekken klimt. Door de flinke breedte kunt u snel en gemakkelijk een groot gebied afzetten. Naast de hekken leveren we ook kunststof bouwhekvoeten en bouwhekklemmen om het hek stevig te installeren. Met de bouwhekklemmen verbindt u de hekken aan elkaar, voor extra stabiliteit.