0318 52 17 00 van ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 uur

Bouwvakantie: van 27 juli t/m 18 augustus vinden er geen leveringen plaats en is het Afhaalmagazijn gesloten. Bekijk de actuele levertijden

Blanke Draadmatten: Veelzijdig en Duurzaam

Bij Hardeman Bouwproducten begrijpen we dat de juiste materialen het verschil kunnen maken in elk bouwproject. Daarom bieden we een breed scala aan blanke draadmatten aan, ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Wat zijn Blanke Draadmatten?

Blanke draadmatten zijn een type staalproduct dat wordt gekenmerkt door zijn veelzijdigheid en duurzaamheid. Ze worden gebruikt als wapening in betonconstructies, maar kunnen ook worden gebruikt als erf- en tuinafscheiding met een 'roest-look'. Dit maakt ze een populaire keuze voor zowel bouw- als landschapsprojecten.

De Voordelen van Blanke Draadmatten

Blanke draadmatten bieden een aantal voordelen. Ze zijn sterk en duurzaam en zijn ook gemakkelijk te installeren en te onderhouden, wat ze een praktische keuze maakt voor tuinafscheidingen.
Daarnaast krijgen blanke draadmatten bij buitentoepassing een natuurlijke 'roest-look' die een unieke esthetische aantrekkingskracht biedt. Dit maakt ze een populaire keuze voor landschaps- en tuinontwerpen, waar ze kunnen bijdragen aan een rustieke en natuurlijke uitstraling.

Ons Assortiment Blanke Draadmatten

Bij Hardeman Bouwproducten bieden we een breed assortiment (blanke) draadmatten aan. Of je nu op zoek bent naar matten voor jouw bouwproject of voor jouw tuinontwerp, wij hebben de perfecte oplossing voor je. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze blanke draadmatten je kunnen helpen jouw volgende project tot een succes te maken.