0318 52 17 00 van ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 uur

Bouwvakantie: van 27 juli t/m 18 augustus vinden er geen leveringen plaats en is het Afhaalmagazijn gesloten. Bekijk de actuele levertijden

Ons assortiment Aluminium producten

Bij Hardeman Bouwproducten vind je een scala aan aluminium producten. Vankokerprofielen totplaten enbuizen, onze producten zijn ontworpen om aan de specifieke eisen van jouw projecten te voldoen. Ze zijn niet alleen licht van gewicht en bestand tegen corrosie, maar bieden ook een indrukwekkende verhouding tussen sterkte en gewicht. Hierdoor zijn ze ideaal voor diverse toepassingen.

Toepassingen van Aluminium

Vanwege zijn lichtgewicht, sterkte en corrosiebestendigheid, wordt aluminium veel gebruikt in de bouwsector. De corrosiebestendigheid maakt aluminium een uitstekende keuze voor buitentoepassingen, terwijl de sterkte en het lichte gewicht het ideaal maken voor structurele elementen in gebouwen. Bovendien leent aluminium zich ook uitstekend voor decoratieve elementen vanwege zijn moderne en esthetisch aantrekkelijke uitstraling.

Kies voor Hardeman bouwproducten

Bij Hardeman bouwproducten streven we ernaar om jou de beste service en producten te bieden. Hier zijn enkele redenen waarom je voor Hardeman bouwproducten zou moeten kiezen voor jouw aluminium producten:

Diversiteit in productaanbod - Naast aluminium producten hebben wij ook staal en hout, zodat je altijd vindt wat je nodig hebt voor jouw project.

Kwaliteitsnormen - Onze aluminium producten worden vervaardigd volgens strikte kwaliteitsnormen, wat zorgt voor hun duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Professioneel advies - Ons ervaren team staat voor je klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste aluminium producten voor jouw project.

Efficiƫnte levering - We begrijpen het belang van tijd in de bouwsector en daarom zorgen wij voor een snelle levering van jouw producten.

Hardeman bouwproducten levert graag de aluminium producten die je nodig hebt voor jouw klus. Ontdek ons assortiment en plaats jouw bestelling vandaag nog.