0318 52 17 00 | Nu bereikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 uur

Verschillende Typen Balkstaal

Bij Hardeman bouwproducten streven we ernaar om de hoogste kwaliteit staalproducten aan te bieden die aan al jouw bouw behoeften voldoen. In deze categorie vind je ons assortiment van diverse soorten stalen balken, waaronder IPE, HE-A, HE-B en UNP. Maar wat maakt elk type uniek? En wat zijn de praktische toepassingen van elk?

Balkstaal IPE - Dit is een van de meest voorkomende soorten balkstaal in de bouwsector. Ze hebben een I-vormige dwarsdoorsnede die zorgt voor hoge sterkte en stijfheid in zowel verticale als horizontale toepassingen.

Balkstaal HE-A of Balkstaal HE-B - Deze soorten stalen balken hebben een bredere flens dan IPE balken, wat resulteert in een hogere laadcapaciteit. Ze zijn ideaal voor bouwprojecten waar hoge belastingen en stijfheid nodig zijn.

Balkstaal UNP - UNP balkstaal, ook bekend als U-profielen, zijn veelzijdig en worden veel gebruikt in constructies. Ze bieden een goede verhouding tussen gewicht en sterkte.

Toepassingen van Stalen Balken

Stalen balken zijn cruciaal voor de structurele integriteit in een breed scala aan constructies, zoals gebouwen, woningen, magazijnen etc. Ze zijn ook nuttig in kleinere projecten zoals huisrenovaties waar bijvoorbeeld sprake is van een uitbouw.

Waarom Hardeman kiezen voor jouw Stalen Balken?

Bij Hardeman bouwproducten zetten we ons in voor kwaliteit en klanttevredenheid. Hier zijn enkele redenen waarom je voor ons zou moeten kiezen:

Uitgebreid assortiment - We bieden een breed scala aan stalen balken, zodat je altijd de balk vindt die aan jouw specificatie voldoet.

Hoge kwaliteit - Al onze stalen balken zijn gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen om maximale sterkte en duurzaamheid te garanderen.

Snelle levering - We begrijpen dat tijd essentieel is in de bouwsector. Daarom streven we ernaar om jouw producten zo snel mogelijk te leveren.

Dus of je nu een bouwprofessional bent of een doe-het-zelver, wij hebben de juiste stalen balken voor je. Bekijk ons assortiment online en bestel vandaag nog!