0318 52 17 00 | Nu bereikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 uur

Bouwvakantie: van 27 juli t/m 18 augustus vinden er geen leveringen plaats en is het Afhaalmagazijn gesloten. Bekijk de actuele levertijden

Schapengaas afrastering voor je erf of kleinvee

Schapengaas kopen? Met het gaas van Hardeman plaats je de perfecte en stevige omheining voor schapen of ander kleinvee. Schapengaas kan worden gebruikt om allerlei soorten kleinvee in het weiland te houden, maar is ook geschikt voor op het erf of in de tuin. Het gaas zit op een rol van 50 meter, zodat u snel grote stukken kunt afzetten.

Verzinkte draden in verschillende hoogtes

Met het duurzame gaas sluit je een weide snel veilig af. Hardeman levert het gaas op rol in een lichte versie of een zware versie. Het gaas is in beide gevallen van verzinkt draad, voor een zo lang mogelijke levensduur. Het gaas op rol is in verschillende hoogtes verkrijgbaar, van 60 cm tot 120 cm. De boven- en onderdraad zijn dikker dan de tussendraden, voor extra stevigheid. De draden zijn gevlochten in traliewerk.

Schapengaas kopen bij een specialist

Hardeman levert het complete pakket voor jouw omheining, zoals ook de houten palen en krammen. Heb je een vraag over dit product? Neem contact op met onze klantenservice, we zijn op werkdagen tot 17:30 uur geopend.

Schapengaas plaatsen en spannen

Schapengaas plaatsen is niet ingewikkeld. Wil je weten hoe je het beste schapengaas kunt plaatsen en spannen? Lees het in onze Tips & tricks!

Schapengaas plaatsen