0318 52 17 00 | Nu bereikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 uur

Sandwichpanelen voor op het dak

Hardeman Veenendaal is de producent van sandwich dakpanelen. Wij maken een sandwichpaneel met damwandprofiel voor toepassing op hellende daken. Daarnaast maken wij ook panelen voor toepassing op platte daken. De productie vindt plaats in onze moderne fabrieken in Veenendaal. Hierdoor kunnen wij constante kwaliteit garanderen. Je koopt rechtstreeks bij de producent, waardoor we kwaliteit en snelle levertijden kunnen bieden tegen scherpe prijzen! 

Sandwichpanelen dak

Sandwichpanelen voor op de wand of gevel

Onze sandwichpanelen voor wand of gevel produceren wij zelf in onze moderne fabrieken in Veenendaal. Een Nederlands kwaliteitsproduct wat voldoet aan de moderne eisen en met zeer goede isolerende eigenschappen. Al onze sandwichpanelen zijn voorzien van vlamdovende PIR isolatie. Doordat je rechtstreeks bij de producent koopt, kunnen we kwaliteit en snelle levertijden bieden tegen scherpe prijzen!  

Sandwichpanelen wand en gevel

Windveren en toebehoren

Voor de afwerking van jouw dak en gevel bieden wij verschillende hulpstukken aan. Standaard windveren, lekdorpels, hoekstukken en nokken, in dezelfde kleur of juist een contrastkleur. Al deze hulpstukken maken wij zelf in onze zetterij in Veenendaal. 

Windveren en toebehoren

Flexibele dakdoorvoeren

Het doorvoeren van een ventilatie- of rookgasafvoerpijp door een stalen dakplaat of sandwichpaneel wordt veel eenvoudiger met de flexibele dakdoorvoeren van Hardeman. Met maten geschikt voor pijpen van 6mm tot 660mm is er altijd een passende oplossing te vinden. Alle maten uit voorraad leverbaar!

Dakdoorvoeren

Bevestigingsmateriaal

Het juiste bevestigingsmateriaal is het belangrijkste onderdeel voor een goede en waterdichte bevestiging van sandwichpanelen en profielplaten. Omdat wij ook zelf bouwen met onze materialen, weten we uit de dagelijkse praktijk precies welke schroef geschikt is voor elke toepassing. Maak gebruik van onze kennis en bestel eenvoudig de juiste schroeven en accessoires met uw bestelling mee!

Bevestigingsmateriaal

Dakgoten

De Evaco dakgoten zijn gemaakt van glasvezelverstekt polyester en daardoor veel duurzamer en steviger dan normale PVC dakgoten. Wie wil er nu niet een betrouwbare, onderhoudsvrije goot? De meest gebruikte maten hebben wij op voorraad liggen zodat je vrijwel meteen aan de slag kunt met het vervangen van je lekkende dakgoot of het monteren van de goot aan je nieuwe dak. 

Dakgoten