0318 52 17 00 | Nu bereikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 uur

Bouwvakantie: van 27 juli t/m 18 augustus vinden er geen leveringen plaats en is het Afhaalmagazijn gesloten. Bekijk de actuele levertijden

Slimme zet: bestel via de Hardeman Zetwerkconfigurator

De Hardeman Zetwerkconfigurator is jouw hulp voor op maat gemaakte zetstukken. Met onze gebruiksvriendelijke webpagina kun je eenvoudig de gewenste afmetingen, kleuren en lengtes specificeren voor verschillende zetwerkproducten. Of je nu op zoek bent naar zetstukken voor dakbedekking, gevelbedekking, of andere toepassingen, we maken het allemaal.

Hoe werkt het?

Stap 1: Kies je model - kies welk model zetwerk je nodig hebt.

Stap 2: Bepaal afmetingen - hier kan je de afmetingen van het model naar wens aanpassen. De verschillende vlakken zijn aangegeven met een letter (A, B, C enz.) en de instelbare hoeken met H1, H2 etc. De kleurzijde van het zetstuk is aangegeven met een pijltje. Er zijn maximum en minimum waarden bij elk veld vermeld. Kies na de afmetingen het aantal en de gewenste lengte. 

Stap 3: Kies kleur en coating - kies hier in welke kleur en coating het zetwerk uitgevoerd moet worden.

Bij het plaatsen in de winkelwagen volgt een kort overzicht van het ingevoerde zetwerk. Klopt er iets niet? klik dan op het potloodje naast de eigenschap die je wilt wijzigen en pas het eenvoudig aan.

Naar de zetwerk configurator

Zetwerk

Wat is Zetwerk? Al onze stalen windveren, lekdorpels en nokken beginnen als een vlakke stalen plaat met coating, welke in onze zetterij gezet wordt in de juiste vorm. Naast deze standaard afmetingen is het daarom ook mogelijk om een andere vorm te maken, speciaal voor jou!

Via onze configurator kan je zetwerk bestellen in de afmeting en kleur die jij nodig hebt.

Lees meer over zetwerk!