0318 52 17 00 | Nu bereikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 uur

Toepassingen van gegalvaniseerde landhekken

Onze stalen landhekken, gegalvaniseerd voor extra duurzaamheid, zijn ideaal voor het afsluiten van verschillende gebieden. Of het nu gaat om klein- of grootvee, met ons assortiment vind je altijd een passende weidepoort van metaal.

Kwaliteit en duurzaamheid

Wat maakt onze stalen weidepoorten onderscheidend? De volbad verzinking garandeert niet alleen een fraaie uitstraling maar zorgt ook voor een langere levensduur. Het hele hek is ondergedompeld in het verzinkingsbad, waardoor elk onderdeel van binnen en buiten voorzien is van de dikst mogelijke zinklaag. Hierdoor gaan onze stalen landhekken een leven lang mee. Een keuze voor een stalen Hardeman hek is investeren in kwaliteit.

Maatwerk en bestelbare lengtes

Bij Hardeman bieden we naast de standaardmaten ijzeren landhekken ook maatwerk. Standaard lengtes die wij op voorraad hebben zijn: 1m, 1,5m, 2m, 2,5m, 3m, 3,5m, 4m, 4,5m, 5m, 5,5m en 6m

Heb je specifieke eisen voor de lengte?Neem contact op met ons verkoopteam voor de mogelijkheden. Onze landhekken zijn te combineren met accessoires zoals hangpalen, sluitpalen, tuimelsluitingen, en meer.

Het is ook mogelijk om een logo aan te brengen in de landhekken van gegalvaniseerd ijzer. Dit gebeurt veel in opdracht van waterschappen of Staatsbosbeheer. Wil je jouw logo in het hek? Neem dancontact met ons op voor de mogelijkheden.

Montage van gegalvaniseerde landhekken

Benieuwd naar het montageproces van onze gegalvaniseerde landhekken? Onze landhekken zijn stevig en eenvoudig uitgevoerd. Dit komt de duurzaamheid ten goede, en zorgt ervoor dat de installatie zeer eenvoudig is. Op de hekken zijn busjes gelast die over de duimen vallen. Dit kunnen losse duimen zijn die je monteert op een paal, of de vaste duimen op een stalen verzinkte paal. Instructies zijn niet nodig: onze hekken monteer je in een handomdraai. 

De mooiste sluiting voor het stalen hek is eentuimelsluiting, die je los bijbestelt of, als je kiest voor de stalenhang- en sluitpalen, dan is de tuimelsluiting al aanwezig op de sluitpaal.

Wil je jouw paal extra stevig vastzetten? bestel dansnelbeton mee!

Normen en levering

Onze gegalvaniseerde landhekken worden gelast en verzinkt in moderne fabrieken in Nederland. Het productieproces voldoet aan strenge Europese normen.

Bij bestelling kun je rekenen op snelle levering, met onze eigen vrachtwagens. Je kunt kiezen voor levering binnen 2 werkdagen. We streven naar tevreden klanten door hoogwaardige producten en betrouwbare service.

Waarom Hardeman?

Hoge Kwaliteit: Onze producten worden sinds 1970 met trots geproduceerd in Nederland.

Snelle Levertijden: Je bestelling kan binnen 2 werkdagen bij je zijn.

Deskundig en Betrouwbaar: Wij hebben jarenlange ervaring.

Voor verdere vragen over stalen landhekken, de levering of montage kan je contact opnemen met onze verkoopadviseurs, wij zitten voor je klaar. Hardeman: Je betrouwbare partner voor gegalvaniseerde landhekken.