0318 52 17 00 van ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 uur

Kijk ook eens bij onze fraaie kunststof deuren!

Kunststof deuren

Wat zijn Stalen Loopdeuren?

Stalen loopdeuren zijn een type deur die wordt gekenmerkt door zijn stevigheid, veiligheid en duurzaamheid. Ze worden vaak gebruikt in industriële en commerciële gebouwen waar veiligheid en duurzaamheid van groot belang zijn. Dit maakt ze een populaire keuze voor zowel bouw- als renovatieprojecten.


Onze HNL stalen loopdeuren zijn specifiek ontwikkeld voor toepassing in combinatie met de 1150 WV sandwichpanelen maar zijn daarnaast ook uitstekend toepasbaar in andere types wand zoals gasbeton wanden, andere sandwichpanelen en opgebouwde constructies. Ze onderscheiden zich van de andere op de markt zijnde deuren door hun uitstekende kwaliteit en door het feit dat ze speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld zijn.

De voordelen van Stalen Loopdeuren

Stalen loopdeuren bieden een aantal voordelen. Ze zijn extreem sterk en duurzaam, waardoor ze bestand zijn tegen zware belasting en slijtage. Ze bieden ook een hoge mate van veiligheid, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor gebouwen die extra beveiliging nodig hebben.


Daarnaast zijn stalen loopdeuren zeer veelzijdig en kunnen ze worden aangepast aan een breed scala aan esthetische stijlen en voorkeuren, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel traditionele als moderne ontwerpen.

Ons assortiment Stalen Loopdeuren

Bij Hardeman Bouwproducten bieden we een breed assortiment stalen loopdeuren aan. Of je nu op zoek bent naar een deur voor jouw industriële gebouw of voor jouw commerciële ruimte, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Bekijk en bestel onze enkele loopdeuren of onze dubbele loopdeuren online.