0318 52 17 00 | Nu bereikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 uur

Bouwvakantie: van 27 juli t/m 18 augustus vinden er geen leveringen plaats en is het Afhaalmagazijn gesloten. Bekijk de actuele levertijden

Wil je meer weten over onze kozijnen?

Bekijk onze uitgebreide informatie op de Kozijnenwebsite!

hardemankozijnen.nl

Kunststof kozijnen en deuren uit eigen productie

Wij produceren hoogwaardige kozijnen in het Gealan S9000 systeem. Het Gealan S9000 systeem is speciaal ontworpen voor de eisen en behoeften van de Nederlandse markt, waardoor het voldoet aan alle visuele criteria. 

Voor elke stijl een passend type

Door het 3-dichting-systeem - en in het bijzonder door de innovatieve flexibele middendichting - behalen deze kozijnen de beste prestaties en waarden op het gebied van thermische isolatie en wind- en waterdichtheid. Dankzij de verhoogde sponning is een betere isolatie beschikbaar en voldoen de kozijnen met gemak aan de inbraakwerendheid van SGK klasse 2. Het systeem S9000 NL is dan ook geschikt voor kozijnen en deuren op het hoogste niveau.

Bij Hardeman maken we 2 typen van het Gealan S9000 systeem, de S9000 NL, een slank, traditioneel kozijn met dieptewerking door de 15 graden schuinte, en de S9000 slim, met een geringe inbouwdiepte welke zich perfect leent voor strakke, moderne gevels.

Beide typen kozijnen kunnen naar keuze uitgevoerd worden voor toepassing met een glasdikte van 26 of 44 mm. Voor beide typen hebben wij 4 kleuren geselecteerd waarin wij sneller kunnen produceren door onze eigen voorraad. Daarnaast zijn er 17 andere kleuren te kiezen!

Gealan S9000 NL deuren

Naast de raamkozijnen produceren wij uiteraard ook de bijpassende deuren in het Gealan S9000 NL systeem. Dezelfde hoge kwaliteit, hoge isolatiewaarde en kleurkeuze als de overige kozijnen.
De deuren worden bij Hardeman standaard voorzien van een zeer duurzame Isostone composiet onderdorpel. Deze dorpel sluit perfect aan op het deurkozijn en geeft een isolerende, degelijke basis.