0318 52 17 00 | Nu bereikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 uur

Geschilde Kastanjehouten palen

Onze ronde kastanje palen zijn zorgvuldig geschild en gepunt voor een strakke en nette afwerking. Dankzij de punt kun je de palen gemakkelijk in de grond slaan. Ze zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, variërend van 1 meter tot 3 meter en diameters van:
6-8 centimeter
8-10 centimeter
10-12 centimeter
12-14 centimeter
14-16 centimeter
16-18 centimeter

Gekloofde Kastanjehouten palen

Daarnaast bieden we ook gekloofde kastanjehouten palen aan. Deze palen hebben een robuuste uitstraling dankzij hun grove en grillige vorm. Ondanks hun minder strakke vorm, zijn ze gemakkelijk te plaatsen dankzij hun gepunte afwerking. De gekloofde palen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtematen, met een minimale lengte van 140 centimeter en een maximale lengte van 180 centimeter.

Kastanje palen, gekloofd, geschild en gepunt

Robinia palen

Robinia hout, ook bekend als acaciahout, is een van de hardste en meest duurzame Europese houtsoorten. Het is van nature bestand tegen rot en insecten, waardoor het een uitstekende keuze is voor buitengebruik. Onze Robinia palen zijn robuust en duurzaam, en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes om aan je specifieke behoeften te voldoen.

Robinia palen

Accessoires voor je project

Naast onze houten palen, bieden we ook een reeks accessoires aan om je project te voltooien. Onze krammen zijn ideaal voor het bevestigen van bijvoorbeeld schapengaas aan je palen, en ons snelbeton zorgt voor een stevige en duurzame installatie.

Neem contact op

Heb je speciale wensen of vragen over onze kastanjehouten of Robinia palen, of over onze accessoires? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder met je aankoop.