0318 52 17 00 | Nu bereikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 uur

Bouwvakantie: van 27 juli t/m 18 augustus vinden er geen leveringen plaats en is het Afhaalmagazijn gesloten. Bekijk de actuele levertijden

Kastanjehouten hekken

Een kastanjehouten hekwerk is sfeervol en rustiek. Het kastanjehouten hekwerk is gemaakt van gekloofde kastanje palen en zijn aan elkaar bevestigd door middel van gevlochten ijzerdraad.

Engels of Frans kastanje hekwerk
Hardeman biedt zowel Frans als een Engels kastanje hekwerk aan. Het Franse hekwerk heeft meer rechte latten en een strakkere afwerking dan de Engelse kastanjehouten hekken. Ook zijn de ijzerdraden strakker gewikkeld en de latten duidelijker afgepunt bovenop. Het Engelse hek heeft grilligere latten en minder strak gewikkeld ijzerdraad. Kortom: het Engelse design is wat robuuster en het Franse design is strakker afgewerkt.

Afwerking kastanjehout hekwerk
Een kastanje hek is van nature zeer sterk en duurzaam. Kastanjehouten hekwerk kan probleemloos langdurig onbehandeld buiten gebruikt worden. Kastanjehout staat bekend om de weerstand tegen vochtigheid en schimmels en deze hekken gaan meestal zo’n vijftien tot twintig jaar mee.

Natuurlijk product
Een kastanje hekje is leverbaar in verschillende hoogtes en latafstanden. We bieden de hekken aan op rollen van 5 of rollen van 10 meter. Omdat het een natuurlijk product is, draagt het bij aan een warme sfeer in de tuin of op het erf. Voor een complete natuurlijke uitstraling kan je een kastanjehouten hek combineren met kastanjehouten palen.

Kastanjehouten hekken

Kastanjehouten palen

Op zoek naar kastanje palen? Hardeman heeft zowel geschild als gekloofde kastanjehouten palen in het assortiment. De kastanjehouten palen kunnen goed tegen vochtige weersomstandigheden en het is een duurzame houtsoort.

Ronde kastanje palen geschild
De ronde kastanje palen zijn geschild en gepunt. Doordat de palen geschild zijn, is de afwerking strak en netjes. Dankzij de punt sla je de palen gemakkelijk in de grond. De palen zijn verkrijgbaar in de diamter 8-10 centimeter en 10-12 centimeter. De kastanjepalen zijn leverbaar in diverse lengtes. De minimale lengte van de geschilde kastanje palen is 1 meter. De maximale lengtemaat in onze webshop is de kastanje paal 3 meter.

Kastanje palen gekloofd
De kastanjehouten palen gekloofd zijn grof en en grillig van vorm. Daardoor hebben de palen een robuuste uitstraling. De gekloofde kastanje palen zijn minder strak in vorm. De afwerking van de paal is gepunt en daardoor goed te plaatsen. Ook de gekloofde palen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtematen. De minimale lengte van de gekloofde variant is 140 centimeter en de maximale lengte is 180 centimeter.

Kastanje paal kopen?
Hardeman Veenendaal heeft een groot assortiment kastanjehouten palen. 

Kastanjehouten palen