0318 52 17 00 van ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 uur

Koudgevormde profielen

Sinds 2002 produceert Hardeman Sigma profielen en C - profielen in Veenendaal. Op onze volautomatische productielijnen worden de profielen uit de juiste staaldikte gevormd en naar bestelling op lengte gemaakt met de juiste gatpatronen. Op deze pagina's vind je een overzicht van de technische eigenschappen en mogelijkheden van de leverbare profielen en bijbehorende hulpstukken.

Mocht je geïnteresseerd zijn in onze profielen, neem dan contact op met onze verkoopadviseurs! Nadat je hen voorzien hebt van de gegevens van jouw project, brengen zij graag een advies uit, welke o.a. bestaat uit een adviesberekening en een prijsopgave.

Bij opdracht gaat het verkoopteam voor je aan de slag met jouw tekeningen, om deze in te voeren in onze productieomgeving. Zonder meerprijs worden standaard gatpatronen op de door jou aangegeven plaatsen toegepast. Verpakking per gevel, dakvlak en stramien is naar wens ook zonder meerprijs mogelijk, net als ook het omzetten van randgordingen in één van de standaard mogelijke hoeken. Na akkoord op de orderbevestiging met productietekeningen worden de profielen in productie genomen. Voor de montage is er keuze uit diverse montagesteunen bij elk profiel.

Graag zijn wij ook jou van dienst met een passend advies en korte levertijden!

Contact