Bouwvakantie: van 27 juli t/m 18 augustus vinden er geen leveringen plaats en is het Afhaalmagazijn gesloten. Bekijk de actuele levertijden

Kastanje palen, ø 6/12cm, gekloofd, geschild en gepunt

Staffelprijzen

Aantal 1-9 st 10-29 st 30-49 st 50-249 st Meer?
Prijs € 5,85 € 5,58 € 5,34 € 5,07 bel ons 

Plus- & minpunten

  • Duurzaam kastanjehout
  • Gepunt, makkelijker in de grond te plaatsen
  • Mooie natuurlijke uitstraling
  • Door het kloven zit er grote variatie in de dikte van de palen, 6-12cm

Product omschrijving

De kastanje palen gekloofd zijn grof en grillig van vorm. De gekloofde palen staan bekend om de robuuste en authentieke uitstraling. In vergelijking met de geschilde kastanje palen is de gekloofde variant minder strak van vorm. Dankzij de punt is het eenvoudiger om de palen in de grond te plaatsen.

Levensduur Kastanje palen
Onbehandeld kastanjehout staat bekend om zijn sterke en duurzame karakter. Kastanjehout kan jarenlang buiten staan, zonder dat het wordt aangetast door weersinvloeden of schimmels. Onbehandeld kastanjehout kan naar verwachting 15 jaar lang staan in de buitenlucht.

Formaat Gekloofde palen
De gekloofde kastanje palen zijn op voorraad in de diameter van 6/12 centimeter. Iedere gekloofde paal is uniek en robuust. Dit betekent: de diameter varieert tussen de 6 en 12 centimeter. De lengtematen zijn: 140 centimeter, 160 centimeter en 180 centimeter.

Bezorging en prijs
De gekloofde palen worden franco geleverd boven de € 600,- incl. btw. De palen worden geleverd door de zelf lossende vrachtwagens van Hardeman. Hierdoor bent u verzekerd van een tijdige bezorging op de gewenste locatie. Ook is het mogelijk de palen op te halen in Veenendaal (houdt rekening met de levertijd).

Stel jouw vraag over dit product