0318 52 17 00 van ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 uur

In week 31 - 32 - 33 (30 juli t/m 21 augustus) houden wij bouwvakantie.

Op deze dagen worden er geen orders uitgeleverd. Het afhaalmagazijn is ook gesloten.

Onze webwinkel blijft uiteraard wel open tijdens de bouwvakantie en je kunt in deze tijd gewoon bestellingen plaatsen. Deze bestellingen worden na 22 augustus uitgeleverd, met de gebruikelijke, aangegeven levertijden (gerekend vanaf 22 augustus).

Afhalen:

Het afhaalmagazijn is gesloten van 30 juli t/m 21 augustus. Afhalen is mogelijk t/m 29 juli en weer vanaf 22 augustus.

 

Wij wensen iedereen alvast een hele fijne zomervakantie!

 

Bekijk de normale Bezorg- en Afhaalmogelijkheden hier

Bezorgen en afhalen

Prijsstijgingen en langere levertijden

 

Vorig jaar was er door COVID een tekort aan materialen waardoor levertijden en prijzen opliepen. Nu in 2022 moeten wij door de oorlog in Oekraïne helaas opnieuw waarschuwen voor wisselende prijzen en levertijden.

Bij Hardeman zijn we hierdoor dagelijks bezig met het aanpassen van onze prijzen en levertijden.  We houden voor een heel groot aantal producten een ruime voorraad waardoor we niet meteen tegen leverproblemen aanlopen.

Maar helaas kunnen wij deze zekerheid niet bieden voor producten die wij niet op voorraad hebben. Hiervoor geldt dat wij alles momenteel aanbieden onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden. Wij doen er alles aan de prijzen en informatie dagelijks up to date te houden, maar het kan soms voorkomen dat wij niet kunnen leveren voor de prijs of levertijd die nu op de website staat.

Wat heeft dit nu voor gevolgen voor jouw bestelling?

  1. Het kan voorkomen dat de prijs die je de ene dag ziet staan, de volgende dag alweer sterk gestegen is. Wij zijn helaas genoodzaakt om onze prijzen aan te passen aan de prijzen van de grondstoffenmarkt, die zoals gezegd sterk fluctueren. Wij bieden altijd een eerlijke prijs!
  2. De levertijd die bij een product vermeld staat kunnen we meestal halen. Sommige producten die wij niet voorradig hebben, kunnen ineens niet meer beschikbaar zijn bij leveranciers, waardoor we na het plaatsen van je order, terug moeten komen op de prijs of levertijd. Dit is een vervelende situatie, en we vragen hiervoor je begrip!

Wij proberen in alle situaties transparant te zijn en helder te communiceren. Bij voorbaat onze excuses als een levering niet helemaal loopt zoals je van ons gewend bent. Je kunt altijd even met ons bellen om te overleggen, als je van tevoren wilt weten waar je aan toe bent, ons verkoopteam is bereikbaar op 0318-521700, ma-vr van 8.00-17.30u, of via e-mail: bouwproducten@hardeman.nl

Op dit moment is wederom niet duidelijk hoe lang deze situatie zo blijft. We houden je graag via deze pagina op de hoogte!

 
Offertes brengen wij momenteel alleen uit onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden, beschikbaarheid grondstoffen en grondstofprijzen.

 

Je kunt altijd even met ons bellen of e-mailen voor actuele levertijden

Neem contact op met het verkoopteam