Betonijzer staven, diameter 6-20 mm, lengte 6m (Rondstaal tors)

Staffelprijzen

Aantal 1-4 st 5-19 st 20-39 st 40-100 st Meer?
Prijs € 4,78 € 3,63 € 3,25 € 2,67 bel ons 

Product omschrijving

Betonijzer staven, ook bekend als tors staal of wapeningsstaal, zijn een essentieel onderdeel om betonstructuren extra stevigheid en weerstand te geven tegen trek- en drukkrachten.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en lengtes, afhankelijk van de specifieke toepassing en de behoefte aan versterking van het beton. Betonijzer staven zijn gegroefd of geribbeld (getorst) om een betere hechting met het beton te verzekeren, waardoor een solide verbinding ontstaat tussen het beton en het staal.

Het wapeningsstaal wordt strategisch in betonconstructies geplaatst om de structurele integriteit te versterken. Bij het storten van beton worden de staven in het beton geplaatst op locaties waar extra versterking vereist is, zoals in funderingen, vloeren, wanden en kolommen.

Het doel van de betonijzer staven is om de trekkrachten op te vangen waaraan beton van nature minder goed bestand is. Door deze staven in te bedden, wordt het beton versterkt en wordt de kans op barsten en breuken aanzienlijk verminderd. Hierdoor blijft de constructie duurzaam en stabiel, zelfs onder belasting en externe invloeden.

Wij verkopen betonijzer staven van 6mm tot en met 20mm. Hieronder zie je alle mogelijke opties binnen ons assortiment. 

Betonijzer staaf (diameter in mm)
6 mm
8 mm
10 mm
12 mm
14 mm
16 mm
18 mm
20 mm

Hoewel wij veel weten van de betonstaal producten die wij verkopen kunnen wij geen specifiek advies geven over de constructieve eigenschappen van jouw project. Hiervoor zal je een constructeur moeten raadplegen, die aanwijzingen kan geven over de juiste plek en diameter van de betonijzer staven.

Heb je de staven snel nodig? Wij leveren deze uit voorraad en je kunt bij bestellen hierdoor kiezen voor een spoedlevering waardoor je ze binnen 2 werkdagen in huis hebt. Wij leveren met onze eigen vrachtwagens met kraan, zodat we makkelijk bij jouw project kunnen lossen.

Vraag en antwoord bij dit product

Wat betekent tors?

'Tors' slaat op het getorste staal, de ribbeling van het betonstaal die een goede hechting in het beton garandeert.

Stel jouw vraag over dit product