0318 52 17 00 van ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 uur

1973 - 2023

 

 

 

Het is dit jaar 50 jaar geleden dat Handels-en Constructiebedrijf H. Hardeman BV begon.

Harry en Elly Hardeman waren begin jaren ‘70 jonge leghennen-houders aan de Dijkstraat in Veenendaal, maar door de slechte eierprijzen zochten ze wat noodzakelijke bijverdiensten. Harry laste een hek van oude buizen in elkaar voor de buren en al snel vroegen steeds meer mensen om zo’n hek en ook om andere ijzerproducten en zo was het staalbedrijf geboren, werden er vrachtwagens vol gebruikte kassenbuizen vanuit het Westland naar Veenendaal gehaald en verdwenen de kippen.

Nu, 50 jaar later, is Hardeman BV meer dan ooit een gevestigde waarde in Veenendaal. Veel Veenendalers zijn hier klant of leverancier of hebben hier hun baan gevonden. Inmiddels ook regelmatig zonen wiens vader er ook al werkt(e). Een echt familiebedrijf, waar 3 zonen van Harry en Elly zijn doorgegaan met het bedrijf. Het bedrijf heeft enerzijds een bouwbedrijf in de systeembouw en anderzijds een handelstak in allerhande producten (staal, hekwerken, beplating, hout, tuinproducten, bouwproducten en meer).

Op 1 juli 2023 van 11 tot 16 uur wordt het 50-jarig jubileum gevierd met een feestje en een openstelling van het bedrijf.