Bouwvakantie: van 27 juli t/m 18 augustus vinden er geen leveringen plaats en is het Afhaalmagazijn gesloten. Bekijk de actuele levertijden

Kastanjehout Looppoort Rustiek

Staffelprijzen

Aantal 1-9 st 10-29 st 30-49 st 50-249 st Meer?
Prijs € 147,27 € 140,40 € 134,51 € 127,63 bel ons 

Plus- & minpunten

  • Past perfect bij een kastanje hekwerk
  • Rustieke look met een natuurlijke uitstraling
  • Inclusief poortpalen, hang- en sluitwerk
  • Minder strak dan de klassieke looppoort

Product omschrijving

De looppoort rustiek kastanje is zeer geschikt voor het afsluiten van jouw terrein en past perfect bij het Engelse en Franse hekwerk, ook wel schapenhekwerk, schapenraster of rasterhekwerk genoemd. Het onbehandelde en dus zeer milieuvriendelijke hout heeft een lange levensduur. Uiteraard wordt de looppoort inclusief poortpalen en hang- en sluitwerk geleverd.

De meegeleverde poortpalen zijn ronde Kastanje palen van 8/10cm. Plaats deze palen voor 1/3 in de grond. Voor extra stevigheid zet je palen vast met snelbeton!

De toepasbaarheid van de looppoort is groot. Deze past zowel in een klassieke als moderne tuin en is bij uitstek geschikt voor een sfeervolle afrastering bij vijvers, dierenverblijven, tuinen, weides, duinen en bossen. Kastanjehout is zeer milieuvriendelijk en heeft duurzaamheidsklasse II. Het frame van de looppoort is gemaakt van eiken.

De looppoort wordt standaard rechtsdraaiend geleverd (als je er voor staat zitten de scharnieren aan de rechterzijde). Mocht je dit andersom willen, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden en levertijd!

Stel jouw vraag over dit product