Bouwvakantie: van 27 juli t/m 18 augustus vinden er geen leveringen plaats en is het Afhaalmagazijn gesloten. Bekijk de actuele levertijden

Support ligger, hoogte 50-200mm, lengte 2m

Staffelprijzen

Aantal 1-9 st 10-49 st 50-249 st 250-999 st Meer?
Prijs € 2,74 € 1,92 € 1,78 € 1,58 bel ons 

Plus- & minpunten

  • Kies eenvoudig de juiste hoogte van 50-200mm
  • Zeer geschikt als afstandhouder tussen 2 lagen bouwstaalmatten
  • Meestal niet geschikt voor onder de onderste laag vanwege de minimale hoogte van 50mm

Product omschrijving

Support liggers voor toepassing tussen verschillende lagen bouwstaal. Met deze supportliggers creëer je de juiste afstand tussen de onderste en de bovenste laag van de wapening in een betonvloer. 

Onze supportliggers zijn verkrijgbaar in hoogtes variërend van 50 mm tot 200 mm en met een standaardlengte van 2 meter. Ze voldoen aan de Europese normen voor kwaliteit en stabiliteit.

De benodigde afstand tussen de supportliggers is gekoppeld aan de vereiste draagkracht. Meestal ligt dit tussen de 50-70 cm, afhankelijk van de constructie. Ontdek meer in onze blog over supportliggers en hun toepassingen.

Combineer onze supportliggers met bouwstaalmatten, vlechtdraad, lange lijzen en betonijzer staven voor een solide en duurzame betonwapening.

Hoewel wij veel weten van de betonstaal producten die wij verkopen kunnen wij geen specifiek advies geven over de constructieve eigenschappen van jouw vloer. Hiervoor zal je een constructeur moeten raadplegen, die aanwijzingen kan geven over de juiste vloerdikte, type bouwstaalmatten en aantal supporters in het beton.

Heb je de supportliggers snel nodig? Wij leveren deze uit voorraad en je kunt bij bestellen hierdoor kiezen voor een spoedlevering waardoor je de supportliggers binnen 2 werkdagen in huis hebt. Wij leveren met onze eigen vrachtwagens met kraan, zodat we makkelijk bij jouw project kunnen lossen.

Vraag en antwoord bij dit product

Hoeveel supportliggers heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van de vloer, en wordt meestal opgegeven door een constructeur. Als richtlijn kan aangehouden worden: oppervlakte vloer in m² x 0.85 = aantal supportliggers

Hoe ver moet ik supportliggers uit elkaar plaatsen?

Plaats de supportliggers tussen de 50 en 70 cm uit elkaar.

Welke hoogte supportliggers heb ik nodig?

De hoogte is uiteraard afhankelijk van de vloerhoogte. Als je van de vloerhoogte de hoogte van de dekking onder en van de dekking boven de wapening aftrekt, en vervolgens 4x de dikte van de wapening, dan blijft de hoogte van de supportligger over.

Stel jouw vraag over dit product