0318 52 17 00 van ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 uur

Zoals je wellicht al hebt gehoord hebben wij de afgelopen maanden hard gewerkt aan het opbouwen van een nieuwe lijn voor sandwichpanelen. Op deze nieuwe machine kunnen we op termijn een hele range aan producten produceren, tot aan steenwolpanelen aan toe, maar de eerste stap die we nu aan afronden zijn is het op deze machine gaan draaien van onze trapezium-dakpanelen!

We hopen na de bouwvak-periode (2023) deze dakpanelen op de nieuwe lijn te produceren.
Hiermee hopen we een volgende kwaliteitsslag te maken en tevens een stuk energiezuiniger/duurzamer te kunnen produceren. Dit in combinatie met het uitlopen van de pvc-coatings (overgang HDX), zal een mooie stap voorwaarts zijn in het vergroeningsproces van onze producten!

Praktisch verandert er voor de klant niet veel. De nieuwe machine maakt de panelen in dezelfde vorm/uitvoering als u reeds gewend bent.

We hopen op korte termijn als extra optie de dikte 180/212 toe te kunnen voegen aan ons assortiment, maar we gaan eerst alle bestaande diktes maken (dus van 40/72 t/m 132/164). Zodra de dikkere dikte beschikbaar is, laten we het je uiteraard weten

Wat wel verandert is dat we naar vaste cutback-opties gaan en dat je de trapeziumpanelen ook zonder cutback kunt bestellen. Je kunt straks kiezen uit de cutbacks:  0mm / 50mm / 100mm / 150mm / 200mm.

Op de huidige machine draaien we nu nog door t/m week 28 . Daarna wordt deze stilgelegd.  In week 29 en 30 en de bouwvak (week 31/32/33 2023) gaan we vervolgens alles op alles zetten de nieuwe lijn productiegereed te krijgen.

Dit betekent dat als je nog trapeziumpanelen nodig hebt voor de bouwvak, we daarmee snel moeten schakelen. Op dit moment is er nog enige productieruimte beschikbaar t/m week 28 en we gaan uiteraard proberen te regelen wat nodig is. Maar als dit bij jouw nog speelt bij bepaalde werken die nog niet besteld zijn, dan vragen we je dit zo spoedig mogelijk te overleggen.

We houden je op de hoogte over verdere ontwikkelingen en kijken uit naar verdere samenwerking!