0318 52 17 00 van ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 uur

LEWIS zwaluwstaartplaten

LEWIS Zwaluwstaartplaten zijn de originele zwaluwstaartvormig gewalste staalplaten, die worden gebruikt voor de bekisting en wapening van dunne lichtgewicht betonvloeren op houten, stalen of andere draagconstructies, voor een betrouwbare professionele vloeroplossing in nieuwbouw en renovatie.

Wat zijn Zwaluwstaartprofielen?

Zwaluwstaartprofielen, zoals onze LEWIS Zwaluwstaartplaten, zijn uniek ontworpen met een S-vormige geometrie. Deze unieke vorm zorgt voor een optimale samenwerking tussen de zwaluwstaartplaat en het fijn grind beton of de gietvloermortel, wat bijdraagt aan de hoogst mogelijke draagkracht van de vloer.
De maatvaste profilering zorgt voor een goedsluitende pasvorm tussen de platen onderling. Dit voorkomt dat er vloeibare specie weglekt via de naden bij het gebruik van plastische betonmortel of gietvloermortel. Bovendien zorgt de speciale "S"-vormige geometrie voor een optimale stortbelasting en is de zwaluwplaatvloer veilig beloopbaar tijdens de uitvoeringsfase.

De voordelen van Zwaluwstaartprofielen

Zwaluwstaartprofielen bieden een aantal voordelen. Ze zijn zeer veelzijdig en kunnen worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen, van nieuwbouwprojecten tot renovaties. Dankzij hun unieke ontwerp en constructie bieden ze een betrouwbare en professionele vloeroplossing.

Ons assortiment Zwaluwstaartprofielen

Bij Hardeman Bouwproducten bieden we jou een compleet assortiment zwaluwstaartprofielen aan. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare vloeroplossing voor jouw nieuwbouwproject of voor een renovatie, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Bekijk en bestel vandaag nog de zwaluwstaartprofielen bij Hardeman Bouwproducten.