0318 52 17 00 | Nu bereikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 uur

Ontwikkeling: Een meer stabiele situatie

In de afgelopen jaren, van 2020 tot 2022, waren er tal van uitdagingen door de COVID-pandemie en de oorlog in Oekraïne. Dit leidde tot beperkte beschikbaarheid van materialen en stijging van prijzen en levertijden. Bij Hardeman hebben we ons het afgelopen jaar ingespannen om onze prijzen en levertijden steeds actueel te houden. Gelukkig hebben we een ruime voorraad voor veel producten en hebben we geen directe leveringsproblemen ondervonden.

Begin 2023 lijkt de situatie stabieler te zijn, met prijzen en beschikbaarheid die meer "normaal" zijn. Voorlopig verwachten we geen tekorten of grote prijsstijgingen. Echter, we moeten ons realiseren dat de wereld onvoorspelbaar is en dat ver vooruitkijken op dit moment niet mogelijk is. Daarom bieden wij alles (behalve producten op voorraad) aan onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden. We doen ons best om onze prijzen en informatie actueel te houden, maar het kan bij onverwachte omstandigheden voorkomen dat we niet aan de vermelde prijs of levertijd kunnen voldoen.

Wat betekent dit voor jouw bestelling?

  1. Prijzen kunnen fluctueren en kunnen op een dag stijgen (of dalen) nadat ze eerder bepaald werden. We passen onze prijzen aan volgens de grondstoffenmarkt, die sterk wisselt. Wij bieden altijd een eerlijke en actuele prijs!
  2. Hoewel we onze levertijden meestal kunnen waarborgen, kunnen we in extreme omstandigheden afwijken van onze vermelde levertijden.

We streven er naar altijd transparant en communicatief te zijn en je kunt ons altijd bellen of e-mailen voor meer informatie. Ons verkoopteam is bereikbaar op 0318-521700 van ma-vr tussen 8.00-17.30u, of via e-mail: bouwproducten@hardeman.nl.

 

Transportkosten en Franco Levering: Wij leveren franco en gelost (zonder extra kosten) binnen Nederland vanaf een orderwaarde van €600 (incl. BTW).

 

 
Offertes brengen wij momenteel alleen uit onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden, beschikbaarheid grondstoffen en grondstofprijzen.

Je kunt altijd even met ons bellen of e-mailen voor actuele levertijden

Neem contact op met het verkoopteam