0318 52 17 00 van ma t/m vr van 08:00 tot 17:30 uur

Het Kenniscentrum is gemaakt voor de professional: een overzichtelijk plek waar je alle informatie vindt over de producten van Hardeman. Naast alle documentatie wordt er regelmatig kennis over onze producten gedeeld door onze adviseurs, te lezen onder 'Van onze adviseurs'.

Je vindt het Kenniscentrum onder 'Advies & tips' 

In het Kenniscentrum vind je aan de linkerkant verschillende productcategorieën met een plusteken ervoor. Door te klikken op een plusteken opent het menu van die categorie zich, en worden verdere keuzes zichtbaar.

Door zo de menu's open te klikken voor het product waar je info van zoekt, krijg je meteen een overzicht van de beschikbare documentatie bij dit product.

Regelmatig zullen onze adviseurs een stukje kennis delen over een bepaald product, dit is dan terug te vinden aan de rechterkant van de pagina, onder 'Van onze adviseurs'. Door te klikken op 'Meer van onze adviseurs' krijg je een overzicht van alle bijdragen. Deze bijdragen zijn ook terug te vinden bij de productinformatie van het betreffende product.

Mis je een bepaald document of heb je een interessant onderwerp wat onze adviseurs kunnen behandelen, aarzel dan niet om dit aan ons door te geven via bouwproducten@hardeman.nl