LEWIS Geluidsisolerende Oplegstroken

Staffelprijzen

Aantal 1-5 st 6-24 st 25-49 st 50-100 st Meer?
Prijs € 49,20 € 43,05 € 36,90 € 33,83 bel ons 

Product omschrijving

Verkoop per pak (18 meter per pak)

t. b.v. Geluidsisolerende (zwevende) LEWIS® vloeren

Toepassing: LEWIS® steenwol oplegstroken met dikte 25 mm en breedte 100 mm (of balkbreedte +10 mm), direct op de balken (min. h.o.h. 500 mm) aanbrengen.
Op vloerdelen moeten de stroken t.p.v. de balken worden aangebracht. Zwaluwstaartplaten met behulp van extra geluidsisolerende stroken vrijhouden van het opgaande werk (wanden). Contactbruggen t.p.v. CV-leidingen, afvoerbuizen etc. vermijden door geluidsisolerende stroken aan te brengen.

Met LEWIS Zwaluwstaartplaten is het mogelijk om eenvoudig een lichte geluidsisolerende zwevende vloer te creëren op de bestaande vloerconstructie.

De overheid stelt eisen aan lucht- en contactgeluidsisolatie tussen ruimtes in gebouwen. Als de onderconstructie uit houten balken of een lichte staalconstructie bestaat, is een lichte vloeropbouw noodzakelijk.

Met een dunne en dus relatief lichte LEWIS geluidsisolerende zwevende vloer kan vrijwel altijd de gewenste geluidsisolatiewaarde gehaald worden.

Geluidsisolerende woningscheidende LEWIS vloer
Voor vrijwel iedere constructie en geluidseis word een oplossing geboden. De LEWIS vloerconstructies zijn flexibel in opbouw met als basis de zwevend opgelegde Zwaluwstaartplaat.

Voor een woningscheidende vloer kan met een eenvoudige standaard LEWIS vloer met geluidsisolerende stroken meestal ruimschoots worden voldaan aan de geluidsisolatie-eisen.

Wanneer er een geluidsisolerende woningscheidende vloer wordt gemaakt met LEWIS zwaluwstaartplaten kunnen er minerale wol oplegstroken worden toegepast.
Deze oplegstroken hebben onbelast een dikte van 25 mm, wanneer er LEWIS Zwaluwstaartplaten en daarna minimaal 42 liter fijngrind beton per m² wordt aangebracht en afgewerkt zullen de minerale wol oplegstroken inzakken tot ca 15 mm.
Er dient echter wel een fijngrind beton met een massa van minimaal 2000 kg/m³ te worden toegepast anders zullen de stroken onvoldoende inzakken en ontstaat er een instabiele eindvloer.

 

Stel jouw vraag over dit product